Esperanto-forum

Publikaj rilatoj / Contacten => Ideoj por antaŭ­enigi Esperanton / Ideeën ter bevordering van Esperanto => Fadeno komencita de: Lodchjo je 02 marto 2016, 09:46:47 atm

Titolo: Help mee om Esperanto in het onderwijs te krijgen via het onderwijsforum!
Afiŝo de: Lodchjo je 02 marto 2016, 09:46:47 atm
Beste,
Onlangs heeft de Vlaamse regering een forum opgezet http://www.onsonderwijs.be (http://www.onsonderwijs.be/) waarin nagedacht wordt over wat er in het onderwijs zou moeten verbeteren.
Op http://www.onsonderwijs.be/posts/276 (http://www.onsonderwijs.be/posts/276) staat er een soort startverklaring, eigenlijk een regelrecht pleidooi voor uitsluitend Engels.Ik heb daar gereageerd en Dan Van Herpe heeft daar ook gereageerd.
Om te reageren en ook om zijn steun te tonen voor een bepaalde reactie (door te klikken op het hartje onderaan de reactie) moet men geregistreerd zijn.Ik heb mij geregistreerd als burger, maar men kan ook verenigingen registreren. Dat zie je bij het registreren wel.
Ik had nog willen bijvoegen dat Esperanto zou moeten kunnen geleerd worden op school, maar het aantal tekens is beperkt tot 1000, en ik heb al veel moeten schrappen om mijn tekst er in te krijgen.
Wil FEL aub. reageren en de reacties zoveel mogelijk steunen?
Met vriendelijke groet,Leo De Cooman