+  Esperanto-forum
|-+  Pri la forumo / Betreft het forum
| |-+  Manlibro / Handleiding
| | |-+  Knop "Meld dit bericht aan de moderator"

Aŭtoro Fadeno: Knop "Meld dit bericht aan de moderator"  (Legita 22996 fojojn)

0 anoj kaj 1 Gasto rigardas tiun ĉi fadenon.

Albert

  • Gasto
Knop "Meld dit bericht aan de moderator"
« je: 14 majo 2009, 01:06:38 atm »
Zoals jullie al wel gezien zullen hebben staat er in ieder bericht onderaan  rechts een link "Meld dit bericht aan de moderator".

De bedoeling hiervan  is dat iemand (gelijk wie) een melding kan doen van dingen die volgens hem niet  (helemaal) juist zijn.

Normaal is het op ALLE forums die je tegenkomt op  het Internet en zeker volgens de netetiquette verboden aan forumleden om kritiek  uit te brengen op het gedrag (of zelfs taalgebruik, spelfouten, enz ...) van  andere forumleden. Dit is vooral om de begrijpelijke reden dat je hierdoor de  sfeer in een forum alleen maar kunt verzieken en meestal een pijnlijke, ongewenste discussie op gang brengt.
De enige die kan en mag  optreden is de moderator of in uitzonderlijke gevallen de  forumbeheerder.

De hierboven vermelde optie van de link heeft als groot  voordeel dat ieder forumlid een bericht aan de moderator van het betrokken board  kan sturen met zijn klacht of mededeling over een bepaald feit dat gebeurd is of  een bericht dat op een verkeerde plaats terechtgekomen is. De andere leden  merken hier niets van. Het verstuurde bericht komt rechtstreeks via e-mail  terecht bij de moderator(s) en/of beheerder(s). De  wakkergemaakte moderator kan dan eventueel ingrijpen.

Albert1

  • Gasto
Re: Knop "Meld dit bericht aan de moderator"
« Respondo #1 je: 03 oktobro 2012, 04:23:37 atm »
Zoals jullie al wel gezien zullen hebben staat er in ieder bericht onderaan  rechts een link "Meld dit bericht aan de moderator".
De tekst "Meld dit bericht aan de moderator", onderaan rechts in ieder bericht, is vervangen door een afbeelding van een mannetje dat in een internationale taal van uitroeptekens een melding 'roept' naar de moderatoren en beheerders.
De bedoeling blijft hetzelfde als vroeger: geen onderlinge discussies voeren over onregelmatigheden maar ze melden naar de betrokken moderator en de beheerders.